Top
 

ZUIDWEST FESTIVALS

ZOMER BIERFESTIVAL MIDDELBURG; voor en door speciaalbier liefhebbers

Na twee uitverkochte edities van het Winter Bierfestival Middelburg zal op 4 augustus, tijdens de kermis in Middelburg, het gloednieuwe Zomer Bierfestival plaatsvinden. De mooie Graanbeurs op het Damplein zal het decor voeren voor dit sfeervolle festival. Een greep uit de deelnemende brouwerijen: Brouwerij EmelisseBrouwerij De MolenRamses BierBIIR craftbeer Barcelona, Schneider Duitsland, Brouwerij Van Steenberge, Naeckte brouwersBaardaapVermeersen, en brouwerij Broer en Zus … Ook zal er een beergeek bar staan van Biercafé de Vliegende Hollander met exclusieve internationale craftbieren.

Een deel van het festival zal vrij toegankelijk zijn, met foodtrucks en drankuitgiftes. Ook zal de grootste mosselpan ter wereld aanwezig zijn waarin verse mosselen zullen worden bereid. Het festival zal bestaan uit internationale brouwers met de mooiste zomerse bieren voor de echte speciaalbier/craftbeer liefhebbers. Bij binnenkomst ontvangt u een proefglas, dit is een leenglas deze kunt u tegen betaling van een muntje overal laten vullen bij de brouwerij van uw keuze. Ook als u een hapje wilt eten kunt u dit met betaling van munten.

Exclusief voor PINT leden zijn twee bieren geselecteerd waarvan op vertoon van de ledenpas gratis een proefglas af te halen is bij de bar van Biercafé de Vliegende Hollander. Voor meer informatie en kaartverkoop zie: zomerbierfestivalmiddelburg.nl 

Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.