Top
 

Voordelen

Alle leden van PINT krijgen een ledenpas.

LEDENVOORDEEL

Alle leden van PINT krijgen een ledenpas. Met deze pas, die je zelf voorziet van je naam en lidnummer (te vinden op de de adresdrager bij je PINT Magazine, of op te vragen via de ledenadministratie), kan je gebruik maken van de vele ledenvoordelen.

Alle ledenvoordelen staan in onze ledengids die met het februarinummer wordt meegezonden. Nieuwe voordelen staan uiteraard altijd in ons blad.

NIEUWE LEDENPAS

Op de ledenpas vind je 30 vakjes. Bij elk voordeel wordt er door middel van een kenmerk van het ledenvoordeel het eerste vrije vakje afgevinkt. Wanneer een lid de kaart vol heeft is heeft hij/zij goed zijn best gedaan… Elke verstrekker van een ledenvoordeel is vrij om wel/niet af te vinken.

GRATIS CONSUMPTIE OP ALLE PINT BIERFESTIVALS

Ieder PINT-lid krijgt op alle PINT bierfestivals een gratis munt die goed is voor een proefglas bier. Dat geldt voor het PINT Bokbierfestival in Amsterdam, maar ook voor de tien regionale festivals.

OVERIGE VOORDELEN VAN LID ZIJN VAN PINT

  • Zes keer per jaar PINT Magazine met het meest diepgaande biernieuws uit binnen- en buitenland. (Uitgezonderd Voordeel-leden);
  • Regelmatig ontvangt u de PINT Nieuwsbrief per mail;
  • Toegang tot speciale excursies naar brouwerijen in binnen- en buitenland;
  • Gratis munt op het Zythos Bier Festival (B);
  • Korting op het Great British Beer Festival in Londen (UK).

VOORDEEL AANMELDEN

Via dit formulier kan een nieuw ledenvoordeel worden aangemeld.

PINT aanvaardt geen aansprakelijk voor fouten in dit overzicht. Het verdient aanbeveling om van te voren ter plaatse te informeren.

CAFÉ’S
Tweede bier gratis
SLIJTERS
10% korting op speciaalbier
MITRA

Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.