Welkom bij Regio Noord

Onze activiteiten

pint logo 7 Noord

Waar houden wij onze in regio Noord

Groningen

Iedereen die dat wil kan hieraan deelnemen. Het verzoek is er wel om bij meerdere keren deelgenomen te hebben, lid te worden van PINT.

In verband met de inkoop van de bieren en de beschikbare plaatsen, is het van belang dat u zich tijdig aanmeldt.

Kosten van proeverijen bedragen voor leden (op vertoon van PintPas met lidnummer) €7.50 en €12,50.- voor belangstellenden, niet-leden en introducees.

E-mail: noord@pint.nl Adres: Grand Cafe Heerenhuis op Spilsluizen 9, Groningen

Hoogeveen

E-mail: noord@pint.nl Adres: Café de Lijst, Hoofdstraat 34 7901 JR Hoogeveen

Kosten voor de proeverijen in Hoogeveen zijn wisselend. Dit vanwege de opzet die gekozen wordt voor de desbetreffende avond. De prijzen van de avond zullen op de site gecommuniceerd worden.

Leeuwarden

E-mail: noord@pint.nlAdres: Speciaalbiercafé de Markies, Groot Schavernek 19 Leeuwarden

Kosten voor de proeverijen in Leeuwarden zijn: Voor leden (op vertoon van PintPas met lidnummer) €12.50 en €15.- voor belangstellenden, niet-leden en introducee’s. De iets hogere prijs komt omdat deze proeverijen altijd gepaard gaan met borrelhapjes en/of een kaasproeverij.

Geen evenementen gevonden!

Horecalabel noord

Noord evenementen

Horeca Label Noord

REGIO HORECA BEDRIJF PLAATS ADRES PC LABEL 01-05-19 Noord Bierlokaal café De Koffer Groningen Nieuwe Blekerstraat 1 9718 ED Zilver

Lees verder »
Zeeuws Archiefbier Zeeuws blond

Brouwrecepten Zeeland

Benieuwd hoe een biertje halverwege de vorige eeuw proefde? Het Zeeuws Archief heeft een uitgebreide collectie brouwrapporten van de historische

Lees verder »