REGIO

PINT regio's Nederland

Flevoland

Flevoland is de jongste regio en heeft zeker hobby brouwers en  brouwerijen. Er worden bezoeken gebracht aan brouwerijen en ook de proefavonden zijn vol en gezellig. Iedereen is van harte welkom in Almere

Limburg

Regio Limburg wil de regionale bieren alle aandacht geven. Doelstelling is meer mensen kennis laten maken met de brouwerijen. Regio Limburg bestaat sinds 1 januari 2008.

midden

Regio midden is een actief gebied met festivals en proefavonden. Beroemd is het Utrechtse Bier Festival. Dit wordt elk jaar gehouden samen met de regionale brouwerijen.

noord

Het heeft even geduurd, maar wat gebeurt er met de groei van brouwerijen in Groningen, Friesland en Drenthe? Activiteiten staan vermeld in de agenda. Drie plaatsen met proefavonden.

noord-brabant

Opgericht in 1988 en daarmee de ‘oudste’ regio van PINT. Naast twee proefavonden wordt er 2x per jaar een excursie, fietstocht, bockbierwandeling gehouden. Elke 2 jaar festival in Geldrop.

Noord-holland

Regio Noord-Holland heeft de meeste proefavonden. En naar ze daar zeggen ook de meeste brouwerijen. Genoeg te doen elke maand.  Veel festivals en andere activiteiten.

oost

P.R.OOST is de regio voor Overijssel en Gelderland. Standaard aanwezig op festivals waar we proosten met leden. Maandelijks  een eigen nieuwsbrief met info over activiteiten in de regio.

zuid-holland

Het bestuur houdt je graag op de hoogte wat er te beleven valt in Zuid-Holland. Elk jaar organiseert PRZH activiteiten, als festivals en proefavonden.

zuidwest

Heel Zeeland en het westen van Noord-Brabant tot Breda. Een levendige biercultuur met prachtige brouwerijen. In twee plaatsen kun je meedoen aan de proefavonden.

Heb je vragen over PINT of aanvullingen op de website