PINT regio's Nederland

Flevoland

Flevoland is de jongste regio en heeft zeker hobby brouwers en  brouwerijen. Er worden bezoeken gedaan en ook de proefavonden zijn vol en gezellig. Iedereen is van harte welkom in Almere

Ga naar Flevoland

Limburg

Regio Limburg wil de regionale bieren alle aandacht geven. Doelstelling is meer mensen kennis laten maken met de brouwerijen. Regio Limburg bestaat sinds 1 januari 2008.

Ga naar Limburg

Midden

Regio midden is een actief gebied met festivals en proefavonden. Beroemd is het Utrechtse Bier Festival. Dit wordt elk jaar gehouden samen met de regionale brouwerijen.

Ga naar Midden

Noord

Het heeft even geduurd, maar wat gebeurt er met de groei van brouwerijen in Groningen, Friesland en Drenthe? Activiteiten staan vermeld in de agenda. Drie plaatsen met proefavonden.

Ga naar Noord

Noord-Brabant

Opgericht in 1988 en daarmee de ‘oudste’ regio van PINT. Naast twee proefavonden wordt er 2x per jaar een excursie, fietstocht, bockbierwandeling gehouden. Elke 2 jaar festival in Geldrop.

Ga naar Noord-Brabant

Noord-Holland

Regio Noord-Holland heeft de meeste proefavonden. En naar ze daar zeggen ook de meeste brouwerijen. Genoeg te doen elke maand.  Veel festivals en andere activiteiten.

Ga naar Noord-Holland

Oost

P.R.OOST is de regio voor Overijssel en Gelderland. Standaard aanwezig op festivals waar we proosten met leden. Maandelijks  een eigen nieuwsbrief met info over activiteiten in de regio.

Ga naar Oost

Zuid-Holland

Het bestuur houdt je graag op de hoogte wat er te beleven valt in Zuid-Holland. Elk jaar organiseert PRZH activiteiten, als festivals en proefavonden.

Ga naar Zuid-Holland

Zuidwest

Heel Zeeland en het westen van Noord-Brabant tot Breda. Een levendige biercultuur met prachtige brouwerijen. In twee plaatsen kun je meedoen aan de proefavonden.

Ga naar Zuidwest

Heb je vragen over aanvullingen op de website