Magazine

WORDT GEMAAKT
DOOR, VOOR, SAMEN MET, EN AANGEBODEN AAN, EN GELEZEN DOOR
BIERLIEFHEBBERS

Redactie

Erwin de Cock hoofdredacteur en opmaak
Rob Gras, beeldredacteur
Annemarie de Jong, eindredacteur
Theo Flissebaalje, Peter Kuppers, Jan Nieuwenhuis, Bert van Veenendaal, Gerard Velders, Willem Verboom.

Medewerkers

P.B. Eissing, Rick Kempen, Rene Koop, Amanda Meijer, Bob Molenbroek, Lisette van Scharrenburg, Eugène Straver, Johan de Vroe, Charlotte Wagenaar, Han Winteraeken, Sandeh en vele anderen.

Nabestellingen

Verzameldozen met vorige uitgaven zijn te bestellen zolang de voorraad strekt.

We doen ons best om foto’s en teksten te gebruiken waarvan wij rechthebbende zijn. Mocht u in ons magazine, op deze website of op andere wijze materiaal tegenkomen waar u twijfels over heeft, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Contact redactie

Erwin de Cock
Postbus 8049, 4330 EA Middelburg.
hoofdredacteur@pint.nl
Bel redactie op 0118-612940.

Advertenties

Willem Verboom. 
advertenties@pint.nl 
Tel. 06-30182602

Hoe vaak per jaar

Magazine verschijnt elke twee maanden met informatie over festivals, bieren, boeken en activiteiten. Daarnaast ook nog de ledengids en nieuwsbrief

Pint Magazine 2016

Pint Magazine 2015

Pint Magazine 2014

pm210

Benieuwd naar het verhaal achter deze coverfoto? Kijk eens op de winnaar is een viswijf. Als gevolg van een drukfout staat op de achterzijde van de ledenpas boven de hokjes met ledenvoordeel het jaartal ”2017” vermeld. De pas is uiteraard echter gewoon geldig voor alle ledenvoordelen in 2018. Kijk hier wat dat is.

PINT publiceerde begin 2014 een overzicht van 33 jaar bierhistorie in Nederland

Op zoek naar een bepaald artikel? Kijk eens in het overzicht jaren 2005-2014. Dit overzicht ook te downloaden als spreadsheet.

Alle nummers vanaf PINT Magazine 201 (april 2014) zijn voor zover voorradig nog apart na te bestellen. De kosten zijn per nummer € 1,50 plus verzendkosten en per jaargang (of 6 stuks) € 6,– plus verzendkosten. We hebben geen exemplaren meer van PINT Magazine 200. Voor oudere nummers verwijzen we naar de verzameldozen.

VERZAMELDOZEN PINT-OUDS

Ben je later lid geworden van PINT en lijkt het je leuk om oude nummers eens terug te lezen? We hebben hiervoor een verzameldoos samengesteld. * Alle nummers vanaf 101 tm. 200 (voor zover nog voorradig, natuurlijk) zijn beschikbaar in een verzameldoos. Het zijn bladen uit de jaren 1997 tm. 2013. Als je snel reageert heb je de meest complete verzameling. In alle dozen zitten wél exemplaren van het extra dikke PINT-nieuws 150 (die met bierpapier). De kosten bedragen € 5,– plus verzendkosten, maar in overleg is meenemen naar een festival mogelijk wel te regelen. * De dozen van de beginjaren, ofwel de nummers 1 tm. 100 zijn uitverkocht en kunnen niet meer nabesteld worden. Mocht je zelf nog deze oude exemplaren over hebben mag je een bericht sturen aan ons. Wellicht kunnen we je nog in contact brengen met iemand die graag de verzameling alsnog compleet wil maken. Nabestellen van losse nummers ouder dan PINT Magazine 200 (dus eigenlijk alle PINT-nieuws) is niet meer mogelijk. Stuur voor bestellen van de doos 101 -200 of voor andere informatie een bericht aan hoofdredacteur@pint.nl

Vrij beschikbare artikelen

2014: 33 jaar bier historie Nederland 

Artikel overzicht 2005-2014 PDF

Artikel overzicht 2005-2014 XLS

Ledengids 2018

Proefformulier bieren

Keuringsformulier Bieren