PINT APP Downloaden 
app store APP Store / play store Play Store
Top
 

NOORD PROEFAVONDEN

PINT Noord organiseert en faciliteert Proefavonden in Groningen, Friesland en Drenthe. Iedereen die dat wil kan hieraan deelnemen. Het verzoek is er wel om bij meerdere keren deelgenomen te hebben, lid te worden van PINT.

In verband met de inkoop van de bieren en de beschikbare plaatsen, is het van belang dat u zich tijdig aanmeldt.

Voor de proeverijen in Groningen en Hoogeveen kunt u dit doen door een mail te sturen naar: secretarispintnoord@gmail.com.

Voor de proeverij in Leeuwarden kunt u mailen naar: info@de-markies.nl

Vermeld hierbij duidelijk voor welke activiteit en met hoeveel personen u zich aanmeldt.

Kosten van de door PINT-regio Noord in Groningen georganiseerde bierproeverijen bedragen voor leden (op vertoon van PintPas met lidnummer) €7.50 en €12,50.- voor belangstellenden, niet-leden en introducees.

Kosten voor de proeverijen in Hoogeveen zijn wisselend. Dit vanwege de opzet die gekozen wordt voor de desbetreffende avond. De prijzen van de avond zullen op de site gecommuniceerd worden.

Kosten voor de proeverijen in Leeuwarden zijn: Voor leden (op vertoon van PintPas met lidnummer) €12.50 en €15.- voor belangstellenden, niet-leden en introducee’s. De iets hogere prijs komt omdat deze proeverijen altijd gepaard gaan met borrelhapjes en/of een kaasproeverij.

Soms zijn de prijzen anders en dit zullen we dan melden bij de bewuste proefavond op deze site.

Er kan een bierproeverij op uw locatie worden georganiseerd, of u kunt zelf een bierproeverij organiseren, samen met ons of onder de vlag van PINT (dit laatste onder voorwaarden die we natuurlijk in goed overleg met u zullen bespreken).

Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.