Top
 

BIERVERENIGING PINT REGIO LIMBURG

Welkom bij biervereniging PINT Regio Limburg. Wij zijn een biervereniging die de regionale bieren alle aandacht willen geven. Onze belangrijkste doelstelling is zoveel mogelijk mensen met speciaalbieren uit binnen en buitenland kennis te laten maken. Onze regio bestaat sinds 1 januari 2008 officieel; nadat in augustus 2007 het idee ontstond een bierfestival te organiseren; “de 24uurs van Maastricht”.

Wij zijn een officieel onderdeel van bierconsumentenvereniging PINT: Promotie INformatie Traditioneel Bier. PINT is officieel uitgever van het PINT horecalabel. PINT Regio Limburg kent meerdere verzamelplaatsen in de provincie Limburg. Kijk hieronder in het menu maar eens bij “onze Vrienden”.

BIERFESTIVALS IN LIMBURG

Klik op de onderstaande link voor een overzicht van bierfestivals en bierevenementen in het Limburgse. Bij het merendeel participeert PINT Regio Limburg. Met trots presenteren we de nieuwe datum van ons bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2019. Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 is het zover. Zet de datum maar alvast in uw agenda!

PINT BIERPROEFAVONDEN

Hier vindt u een overzicht van de vaste maandelijkse PINT bierproeverijen in onze mooie Limburgse provincie.

EXCURSIES

PINT Regio Limburg organiseert meerdere malen per jaar een excursie naar brouwerijen in binnen- en buitenland.

Biervereniging PINT Regio Limburg, Dagobertstraat 22, 6224 HL, Maastricht, Tel: 0031-(0)6-53758821, E: Limburg@pint.nl, W: www.pint.nl/limburg