Beer Bites & Music

Een avond met passie.

Bier En Muziek

Deze avond heeft een geweldige setting voor een muzikale/ bier en lekkere hapjes liefhebber !

Jullie krijgen 6 biertjes te proeven begeleid met een plank met lekkere hapjes en jouw stukje en van overige deelnemers video  op groot beeld.

Buiten deelname prijs is de enige voorwaarde van deelname dat je een YouTube film link tijdig mailt en een verhaaltje waarom je dit een geweldig (live concert) nummer vindt om een speciaal biertje te drinken. Geef ook aan welk Type bier je hierbij wil drinken.

Voorbeeld

Bijv: Vanmorris (Comfortably Numb”) ” Comfortably Numb ” met gastartiest Van Morrison uitgevoerd met Roger Waters, the Band, en het Rundfunk Orchestra & Choir, gitaarsolo’s van Rick Di Fonzo en Snowy White tijdens the Wall (1990) concert in Berlijn. Ik zat natuurlijk midden in The Wall te kijken op tv: jong ventje graag present bij grote pop dingen maar kon helaas er niet bij zijn dan maar tv. Nou, The Wall ging wat worden. Een driehonderd meter breed podium was gebouwd, plus een lichtshow die vijftig meter de hemel in reikte, geweldig je kwam ogen tekort. The Wall was uitverkocht, 250 duizend betalende bezoekers werden bijeengedreven tussen Potzdammer Platz en Tor. Bij aanvang van het concert werden nog eens 100 duizend niet-betalenden toegelaten. Vooral Van Morrison, The Band, Joni Mitchell en Sinead O’ Connor maakten op mij grote indruk. The Wall werd live uitgezonden in 52 landen. Nog eens zestig landen brachten samenvattingen. The Wall werd op cd gezet, en VHS en later DvD natuurlijk. ik werd door de stem van Morrison echt gegrepen. De live Van Morrison- versie van ” Comfortably Numb ” wordt gebruikt in The Departed . Het wordt later gebruikt in The Sopranos van HBO . Morrison speelde deze versie ook op zijn concerten in 2008.

Het speciale moment, plek en gastartiest verdient een speciaal biertje

Counrty Music2

Geef je tijdig (uiterlijk 3 week voor activiteit ) op met vermelding van beer/bites/music en lidmaatschapsnummer , link (YouTube) en type bier via een email naar :
evenementen.flevoland@pint.nl

LET OP: er is beperkt plek voor het aantal deelnemers door de speciale opzet.

Datum

26 sep 2019

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

Pint Leden: € 15,00 en niet leden: € 17,50

Locatie

De Meester Almere stad
Categorie
PINT Flevoland

Organisatie

PINT Flevoland
Email
redactie.flevoland@pint.nl
QR Code

Geef uw mening

Je email adres is voor anderen niet zichtbaar Veld met een ster is verplicht

Shopping Basket