Cameraman en beeldbewerker (m/v) gevraagd

In 2020 is PINT tijdens de coronaperiode de PINT Online Bierproeverijen gestart, zodat de vereniging toch nog wat voor haar leden kon betekenen. Dankzij het succes tijdens de pandemie zijn de proeverijen post-COVID gecontinueerd. Vanaf de tweede editie werd het camerawerk professioneler aangepakt door de komst van PINT-lid Michiel Willems. Hij had de hardware en vaardigheden om de opnamen te verbeteren en door het gebruik van twee camera’s de beelden gevarieerder te maken. In de eerste periode werden de opnamen nog bewerkt door Sander Braam, maar later heeft Michiel die taak ook op zich genomen. Vanwege gewijzigde privéomstandigheden heeft hij helaas te kennen gegeven te moeten stoppen.

Wij zijn hem zeer dankbaar voor de vele werkzaamheden die hij in de proeverijen heeft gestoken.

We zijn dus op zoek naar iemand die hem wil opvolgen. Heb je ervaring met opnamen maken, beschik je over de juiste hardware en software en vind je het leuk om dit avontuur twee keer per jaar aan te gaan? Neem dan contact op met Frans Ruiter via coordinator_nw@pint.nl of 06-28945451 en geef aan wat je mogelijkheden zijn.

Qua tijdsbesteding kun je denken aan twee of drie opnamedagen bij zes brouwerijen, een avond op locatie voor de live stream en de tijd die je nodig hebt om de opnamen te bewerken. De beloning is het avontuur op zichzelf, verdere ervaring opdoen, dankbaarheid van alle deelnemende proevers, een uitgebreid bierpakket en een jaarlijkse vrijwilligersdag. Uiteraard worden gemaakte kosten vergoed. Om een idee te krijgen van de te maken opnamen kun je alle voorgaande brouwerijbezoeken en live streams bekijken in de Playlists op het kanaal van De Bierverbinding op YouTube.

Cameraman-vacature

Zie ook onze vacature-pagina.