PINT APP Downloaden 
app store APP Store / play store Play Store
Top
 

NOORD FESTIVALS

In deze rubriek staat informatie over de festivals die PINT-regio Noord organiseert. Het gaat hierbij om:

 

Het Noordelijk Lentebierenfestival vind plaats in Stadsschouwburg de Harmonie. Deze locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, op slechts 10 minuten wandelen van het NS station. Op dit festival zullen er tussen de 15 en 20 brouwerijen staan waarbij het de bedoeling is dat de brouwer zelf aanwezig is. Het is een erg gemoedelijk festival. Voldoende gelegenheid om lekker aan een tafel te gaan zitten en te genieten van prachtige bieren.

 

Het Noordelijk Speciaalbierenfestival wordt georganiseerd in Grand Café het Heerenhuis. In hun grote zaal zullen 10 brouwerijen zich presenteren en hun beste bieren meenemen. Kleinschalig is hier het trefwoord. Ook hier wordt verzocht dat de brouwer aanwezig is om alles aan te kunnen vragen over hun bieren en hun brouwerij.

 

Op de zondag voor kerst organiseert PINT Noord met medewerking van het Centrummanagement Hoogeveen het Kerst- en Winterbierenfestival.
Begonnen met een uniek concept, een buiten festival in de winter. Door middel van een grote tent, terrasverwarmers, kerstverlichting en prachtige bieren ontstaat toch een warme sfeer.

Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.