PINT APP Downloaden 
app store APP Store / play store Play Store
Top
 

MIDDEN FESTIVALS

Regio Midden houdt u graag op de hoogte via diverse digitale kanalen. Via deze website, maar ook via onze Facebook pagina (www.facebook.com/pintregiomidden) en een nieuwsbrief via e-mail. Ontvangt u deze laatste nog niet, geef dan uw e-mailadres door aan de PINT ledenadministratie of rechtstreeks aan regio Midden via midden@pint.nl.

Wilt u meer weten over onze socials, excursies, proefavonden of festivals, klik dan hieronder op het betreffende kopje in het menu.

UTRECHTSE BIERBROUWERS FESTIVAL 2018

Op 12 mei gaan de taps weer open in DeFabrique in Utrecht voor het UBF 2018. Meer dan 40 brouwers uit de provincie zullen acte de présence geven, een record aantal! De online ticketsale is reeds begonnen. Wees er op tijd bij want het kon wel weer eens druk gaan worden! Lees verder…

Klik op bovenstaande afbeelding voor een
update van het boek Utrecht Hop!

DATA PROEFAVONDEN 2018 REGIO MIDDEN BEKEND

Op onze Proefavonden pagina staan nu alle data waarop we in regio midden zullen gaan proeven. In Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein en Woerden worden in totaal dit jaar 36 proefavonden georganiseerd. Lees op deze pagina ook hoe je je kan aanmelden om een keer mee te komen proeven!

Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.