Top
 

BIERVERENIGING PINT REGIO LIMBURG – FESTIVALS

Kijk in het onderstaande overzicht van bierfestivals en bierevenementen in het Limburgse. Bij het merendeel participeert PINT Regio Limburg en we organiseren ons eigen bierfestival: de 24uurs van Maastricht. Zijn we een festival of evenement vergeten geef het dan gerust door aan ons secretariaat. 

Met veel trots presenteren we jullie de nieuwe datum van ons Bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2019. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 is het weer zover.

Op onze prachtige festivallocatie rondom D’n Hiemel, Helpoort & Faliezusterspark in Maastricht presenteren we jullie ook dan weer een groot assortiment van diverse Nederlandse en Internationale bierbrouwerijen.

  

We zijn al druk bezig met de nieuwe voorbereidingen en we hopen natuurlijk dat we weer op jullie bezoek kunnen rekenen in 2019. Op naar 2019 en op naar jaargang 7 dat we ook op een speciale manier invulling zullen gaan geven.
We houden jullie natuurlijk verder op de hoogte.

Tot de 24uurs!!

Aftermovie bierfestival: de 24uurs van Maastricht 2018.

Biervereniging PINT Regio Limburg, Dagobertstraat 22, 6224 HL, Maastricht, Tel: 0031-(0)6-53758821, E: Limburg@pint.nl, W: www.pint.nl/limburg

      

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Geen reacties

Het reactieformulier is op dit moment gesloten.